tisdag 2 november 2010

Tror ni att ni kan smygläsa? :)

Vi har i snitt 30 unika läsare varje dygn. Vi kan se vilka länder ni läser ifrån, om ni sitter i sverige kan vi i vissa fall se vart i sverige ni sitter och vilka tider varje besökare gått in. Vi kan naturligvis inte veta säkert att det t.ex. är Morfarn som läst om det står att någon från brfjupiter.se har varit inne men vi gissar. Vi kan inte heller veta vem som läser från host11-emmaboda.se respektive host14-emmaboda.se men vi anar att det är någon/några som jobbar inom Emmaboda Kommun och kanske läser på jobbet? Lite mer spännande är det att det ser ut som någon läser regelbundet från Italien och USA, Kristina och Madde?
Vi vet att vi känner nästan alla läsare men väldigt få skickar en liten hälsning genom att klicka på "kommentera". Det skulle bli lite roligare att blogga för mamman om hon fick lite cred för alla timmar hon lägger ner på att ni ska få se bilder och annat skojj :) Så kom igen nu, send us some coments!

5 kommentarer:

Pelle sa...

Awright, here are the comments from Brf. Jupiter 1 i Täby!
Världens ballaste blogg. Kan inte slita mig, tittar typ 29 gånger om dagen, både hemma och på jobbet ;-)

Kim sa...

Jag läser men du borde blogga oftare! Du har en bra, välskriven och rolig blogg. Puss på er i Liljedalen.

♥ Eva Linnea ♥ sa...

Hoppas du får många, många fler kommentarer i fortsättningen!
Kram från mamma

Kim sa...

du får be Gary skriva mer om fotboll här med så ska jag nog kommentera :D

Ser du min holländska ISP med eller vart hamnar jag?

DanieLinneAtlaSirius sa...

Kim J!
Det står något i stil med en massa siffror och sen chello.nl! Jag är absolut beredd att hålla med om att Daniel kan börja skriva lite inlägg, inte bara när jag är oförmögen att blogga pga förlossningar och dylikt. Hälsningar Linnea