onsdag 3 november 2010

Kompisbesök och julkortsförsök

Igår kom kompisarna Oliver och Elise med mamma Karolina och lekte en stund. Några filmsnuttar filmades och med risk för att den skönsjungande mamman säger upp bekantskapen med oss kommer här en av dem... Församlingspedagogen Annie på "Sången" brukar säga att det inte spelar någon roll hur det låter, ni har den vackraste rösten för era barn!

På eftermiddagen gjorde mamman ett försök att fota årets julkort. Hon insåg snabbt att det blir svårare ju fler barn och hundar (eller "objekt" överhuvudtaget!) som ska vara med. Atlas och Sirius kanske helt enkelt inte får några syskon, då reder inte mamman ut att fota julkorten. Det var betydligt lättare för några år sen när bara hundarna skulle vara med. "Sitt", "ligg", "stanna", "nej" och "här" är ovärdeliga kommandon vid fotosessions. Atlas kan kommandona men lillebror får vi jobba lite med, det syns på bilderna.

3 kommentarer:

♥ Eva Linnea ♥ sa...

Blivande stora sångstjärnor eller medlemmar i världens bästa manskör (så småningom)? MINST!!
Tomtenissarna får öva sig i posering innan "det smäller".
Kram till er alla från mamma/mormor

Karolina sa...

Haha, sötkillarna, tack och lov har jag inga högtalare så jag slipper höra :) Kram Karolina

Farmor Eva sa...

Lillnisse kanske sitter still om även mamman och pappan vill vara med på kortet. Det kunde vara trevligt för dom som ni skickar korten till.
Kram Eva.