onsdag 10 november 2010

Mamma Mu och Kråkan X många

Mammans huvud är överfyllt med bomull. Så mycket bomull att det trängt ut genom öronen så hon hör som en 90-åring. Luktsinnet är också puts veck. Vid detta tillstånd borde man ha laglig rätt att ligga i sängen men väljer man att skaffa barn har man avsagt sig den eventuella rätten. Alla hemmavarande familjemedlemmar i Liljedalen (icke hemmavarande också för den delen) befinner sig nu i samma hälsotillstånd. Vi har tittat på filmen om Mamma Mu och Kråkan ungefär 10 gånger och den sista kvarten på Pettson, Findus och Tomtemaskinen ungefär 5 gånger. Atlas vill bara se när tomten är med och tvingar sin mamma att spola förbi tills det bara är finalen kvar.


Några bra saker finns det med att vara förkyld:

-lukt och smaksinnena försvinner vilket betyder att det inte spelar så stor roll vad vi äter, inget smakar någonting. Gårdagens middag, dagens lunch och middag är därför Färsgratäng med potatismos. Smidigt!


-eftersom mamman inte känner så mycket lukt blir blöjjbytena en baggis. Tyvärr känner hon ju inte när det behövs en ny blöjja heller så hon får titta efter då och då om stackars Sirius skulle glömma säga till.


1 kommentar:

♥ Eva Linnea ♥ sa...

Hjälp! Har även du drabbats?! Peppar, peppar ... jag håller mig på benen. Tea tree oil + överdoser av c-vitamin gör susen tydligen.
Krya på er.
Kram från mamma/mormor