lördag 27 november 2010

För exakt 2 år sen...

...satt vi hemma hos Katja och Henrik och fikade. Mamman hade precis blivit klippt av Katja och hennes stora bebismage var lite mindre eftersom mycket av vattnet Atlas simmade runt i hade "gått". Gått och gått förresten, forsat ut är nog mer beskrivande. Inga värkar satte dock igång så i väntan på igångsättning åkte vi hem till våra vänner. Klippningen var egentligen planerad till några dagar senare eftersom mamman trodde Atlas ville ligga kvar i magen ett tag till. Mamman blev klippt och på morgonen efter kopplades värkstimulerande dropp på henne och på kvällen såg Atlas dagens ljus. Visst låter det lätt att föda barn?

Imorrn är det kalas och inget snor kan förstöra vårat partymood! Mammans bihålor mår halvkass, pappans mycket bättre och Atlas och Sirius har starnummer 11. När tar det slut?

2 kommentarer:

Anonym sa...

För en gångs skull är man först att kommentera, innan dessa ettriga mor- och farmödrar. Dessutom kommer morfarn att vara den förste utanför familjen att gratulera Atlas på hans födelsedag. Pretty cool!

♥ Eva Linnea ♥ sa...

Tänk vad tiden går fort när man har trevligt, som man brukar säga, speciellt om man är (en ettrig) mormor. Jag kommer i håg det som det var i går. Grattar Atlas snart "på riktigt".
Kram mamma