måndag 1 november 2010

Sovrumsmakeover!

Länge har det diskuterats här hemma hur mammans och pappans sovrum ska göras om. Vilken/vilka färger eller tapeter, sängavel, gardiner osv osv. Eftersom familjens budget är slimmad finns inget större utrymme att göra så många "onödiga" saker. Hela sovrummet fick därför göras om med största delen presentpengar. För att göra det lite roligare (och slippa diskutera fram och tillbaka) bestämde sig mamman för att genomföra projektet i smyg medan pappan (och Atlas) var i Lindås respektive Kalmar. Allt har innhandlats och beställts i hemlighet. Det var den svåra delen av projektet eftersom pappan har superkoll på ekonomin och ser direkt om det "försvunnit" pengar på något konto. Mamman tackar mormorn för att hon lagt ut pengar sålänge så projektplanerna inte skulle avslöjas. Länge leve anarkin!
Här kommer lite bilder från projektet.
Kunde det bli så mycket värre?

24 timmar senare.

48 timmar senare.

57 timmar senare.

Bilden är tagen på Öland av Mathias som var mammans "medbrottsling" och bjöd hem pappan för en killhelg med fiske, bastu, öl och fotboll.

Bilden är tagen på Öland av mamman och prydde bröllopsinbjudningarna förra året.

"Sov gott, vi ses i drömmarna" är specialbeställd från den danska företaget TrendyStickers.

Sirius sovalkov med trähjärtat "Gonatt min skatt" på väggen. Till höger i bild syns den gräsliga färgen som va innan.

2 kommentarer:

Farmor Eva sa...

Bra jobbat. Det blev jättefint. Det var nog en förvånad Daniel som kom hem trött efter en hektisk helg, eller vecka kan man säga.
Du har varit jätteduktig Linnea.
Kram Eva.

♥ Eva Linnea ♥ sa...

Min påhittiga, duktiga, energiska & målmedvetna dotter grattas till att detta projekt blev så toppentoppen!!! 5/5 poäng! Kul att ha fått vara med på ett hörn.
Kram mamma/mormor