tisdag 20 januari 2009

På besök i Ingelstad

Idag packades hela flocken utom pappan och Agust in i bilen och åkte till Ingelstad för att hälsa på Malin, Alicia och vovvarna Zazza och Zmilla (pappa Tobbe jobbade). Det känns som det är 100 saker man ska komma ihåg! Det är mycket som ska med men det enda som glömdes hemma va hundgodis och extra blöjjbyxor, men det klarade vi oss utan. Förutom det självklara som vagn, blöjjor och extrakläder kan det vara bra att ha några extra kräktrasor, haklappar, liten filt, färdigblandad mat till Atlas, nappen, påse till nerbajsade kläder och kräkiga trasor, våtservetter, extra ombyte till mamma, regnbyxor till mamma, bajspåsar, koppel och kameran. Mamma Linnea va svettig innan vi ens hade lämna parkeringen här hemma. När hundar, vagn, Atlas, mamma och alla saker äntligen va i bilen efter att en trött och skrikande Atlas somnat och de härjande, busiga hundar fått en utskällning infann sig lugnet. Atlas tycker om att åka bil som tur är!
Framme i Ingelstad gick vi en långpromenad med alla hundar som njöt av att få springa lösa i 1½ timme. Här hemma på Teleborg blir det mest promenader i koppel så hundarna njuter från nos till svanstipp när de får gå en hel långrunda lösa. Atlas sover dessutom väldigt bra ute i friska luften i en skumpande vagn.

Alicia, Malin och Atlas (i babysittern)


Mamma/mormor Eva har gett oss en "kedjeutmaning" som lyder Gå in i din 4:e mapp och visa den 4:e bilden! Här kommer vår bild:

På stranden på Öland sommaren 08

1 kommentar:

CinderELLA sa...

Kul att du antog utmaningen och visar den där härliga bilden!!! Du har det svettigt värre ibland förstår jag. Här målar jag vidare sakta men säkert.
Kam mamma/mormor Eva