söndag 4 januari 2009

Gammelmoster, farkussor och sysslingar

Idag har vi haft besök av Atlas gammelmoster Mona-Lisa, farkussorna Lotta och Camilla och sysslingarna Anton och Anna. Atlas sov mest (som vanligt) men var vaken en stund och visade upp sig. Gänget hade med sig mysiga "Fem myror..."-kläder i ett paket, TACK!
Tyvärr glömde vi ta kort...

Ni som inte visste det blir man antingen morkussa/farkussa eller morkusse/farkusse till sina kusinbarn. Titlarna kommer från då Linneas kusin Johanna fick sitt första barn, då kunde ju Linnea inte bara vara "Linnea". Då uppfann Linnea och Johanna titeln Morkussa som nu utvecklats till de andra titlarna.

Vi har fått många läsare runt om i Sverige, fler än vad vi trott! Ni börjar bli en stor skara som varje dag går in och kollar här. 99% av läsarna är våra familjer, släktingar och vänner som vi inte träffar så ofta och då fungerar ju bloggen precis som den ska! Vill ni göra oss glad får ni gärna lämna kommentarer på inläggen. Man ska inte behöva vara Blogspotmedlem för att göra det.

Fyra av Atlas sysslingar+en av hans morkussor (även Linneas gudmor) 27/12. Johanna och Linnea med alla barnen; Melker på Alvins rygg, Atlas i famnen, Klara och Lucas

3 kommentarer:

CinderELLA sa...

Jobbar i dag, men är fortfarande täppt & snuvig! Inte kul! I morgon åker ag till Luxemburg. Det är bara att hoppas på at mina trumhinnor klarar den pärden. Kram mamma

Farmor Eva sa...

Nu kan jag också lämna kommentarer!

Linnea & Daniel sa...

Nu fungerar det att skriva kommenatrer utan att logga in!