torsdag 29 januari 2009

Kvällsmys i ny pyjamas

De senaste 3 senaste kvällarna har Atlas somnat mellan 21 och 22.30 och sen vaknat mellan 6 och 8. Vi får se hur länge det håller... När han vaknar på morgonen är han konstigt nog inte vrålhungrig, han ligger mer och knorrar och låter ledsen. Han har nu växt ikapp och kommit upp till "sin" kurva efter den lite struliga början på livet. Idag när vi va på BVC vägde han 5620gram, han börjar bli stor vår lilla kille.
Idag har Linnea tränat med hundarna för första gången sen Atlas föddes. Atlas var med i vagnen och märkte nog inte så mycket förutom att det va skönt att sova ute i friska luften.
Batterladdaren återfunnen och nya bilder tagna!
Den fina pyjamasen från Lotta, Robert och Nathalie är äntligen lagom! Handduken är en ständig följeslagare och haklappen är tillfälligt avtagen för fototillfället (vår prins är en kräk-nisse)

Kvällsmys medan pappa Daniel är o bowlar med jobbet

3 kommentarer:

CinderELLA sa...

Kul, kul, kul! Mer, mer, mer vill vi ha! Det ska bli härligt att få se er igen snart. Har du kollat in mina bloggar? Kommentera, det värmer så.
Kram mamma

farmor Eva sa...

Det märks att Atlas mår som en prins, när han äter och sover så bra. Han börjar till och med få knubbiga kinder. Så sött.
Vi syns på söndag.
Farmor Eva

Anonym sa...

Hej!
Atlas växer! Han är så fin! Och så gillade jag naturligtvis bilderna med storpudlarna, eftersom jag har en själv!
Ha det bra!
Hulda