torsdag 20 januari 2011

Mystiska sjukan

Någon konstig förkylning har tagit sig in i vår familj. I tisdags kväll och följande natt hade Atlas feber men vaknade till synes frisk. Sirius har har haft sovkaos den senaste veckan. Sovit 1½ timme, vaknat, sovit 1½ timme, vaknat, snurrat runt som en liten propeller och pratat i sömnen. Han (och mamman) har därför varit ganska trötta på dagarna. Vad som är förkylning eller övehettning av den lilla hjärnan som försöker förmå den lilla kroppen att gå och hålla balansen själv vet vi inte, kanske en kombination. Småkillarna verkar i alla fall ha gjort sig kvitt viruset, sämre är det med lilla pappan som varit hemma från jobbet ons-tors. Någon 100%-ig vila blir det inte med barnen i huset så mamman har åkt iväg med dem på förmiddagarna. Idag åkte vi till simhallen! Ett MYCKET uppskattat initiativ.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Ingen rädder för vatten här, prima långdistanssimmare om 10-15 år!
/Morfar'n

♥ E L ♥ sa...

Jag ska köpa en "pool" till i sommar. En STOR uppblåsbar sak som rymmer 1500 liter. Kommer att passa bra ser jag! De är ju för söta de små killarna.
Kram från mamma/mormor
PS Krya på er! Jag har också haft en "släng". DS

DanieLinneAtlaSirius sa...

Hej Morfar´n! Sirius satsat mer på undervattensport. Efter en liten vurpa låg han på rygg på botten i några sekunder innan mamman fiskade upp honom. "Hålla-andan-reflexen" fanns kvar så han fick ingen kallsup men han blev allt lite förvånad :)