måndag 27 december 2010

Ännu mer lediga!

Nu är vi så lediga man kan vara. Vi behöver nästan inte laga mat, vi har tvättade kläder så det räcker för många dagar och i lediglandet får inga små hundar följa med. Vi saknar dem lite men de är i kvar det andra lediglandet. I deras ledigland är man ledig från lekande och skrikande barn i ett lugnt och tyst hus. Huset i vårat ledigland är inte lika lugnt och tyst men här finns större snödrivor att ställa ut högljudda störningsmoment i :)

Imorse var det födelsedag för Ghita och ikväll är det julafton igen. Nyss kom tomten hit med paket han glömde lämna på julafton. Han pratade som Mumin och hade fina glasögon så han inte skulle få snö i ögonen. Nu ska vi dricka glögg, öppna paket och kolla på när veden brinner.

Här kommer en liten film på bröderna Edmark som julstädar. Sirius gillade vinddraget och Atlas gillade hans frisyr!

1 kommentar:

♥ E L ♥ sa...

Vi har det bra i det svenska "lediglandet" alla tre. Lite långtråkigt kanske, tycker Chio & Gazza, men det är så kallt så vi tar bara korta, snabba turer ut och kissar. Plumsa i snö är inte vår melodi, så vi har fått hjälp att gå upp lite labyrintiska gångar som vi kan springa runt i på tomten. Jättekul! Hämta tidningen blir en lagom promenad tycker vi, sen kan vi gå hem igen.
Ha det jättefint i det finska "lediglandet"! Kram från hundarna & mamma/mormor