måndag 4 oktober 2010

Helgen och kanelbullens dag!

I lördags hämtades mormorn på stationen och skjutsades hem till Sirius som fick vakta henne medan resten av familjen var på Mora Träsk. Atlas promenerade sen med sin mamma och pappa bort till sporthallen för att beskåda det musikaliska underverket. Med flera hundra stojjande barn i lokalen höll sig Atlas inom 20cm radie från pappan. Ingen risk att tappa bort honom!



På kvällen kom morfarn och Ghita som skulle sova över. De kom söder ifrån, från sin bilsemester i Frankrike. Där hade de hittat och lyckats övertala tomten att de kunde ta med några paket i förtid till familjen i Liljedalen. Riktigt havssalt, färsk vitlöksfläta, vin, cider och whisky fanns i paketen till mamman och pappan. En springcykel och roliga djur i små kuber fanns i Atlas och Sirius paket. Sirius fnissar åt den lilla råttan som piper när man trycker på den och Atlas hade nog gärna sovit med sin springcykel om han hade fått.

Det är något magiskt med dinglande kamerasnoddar.

Mamman gör sitt bästa för att vara lite husmoderlig. Försöket upppskattades av Atlas och mormorn som gav MVG till kanelbullarna på KANELBULLENS dag!

2 kommentarer:

Eva Linnea sa...

Absolut! MVG+
Kram mamma/mormor

Farmor Eva sa...

Vilken helg ni haft. Besökt Mora Träsk, " tomtebesök", och nybakade kanelbullar. Kram Eva