torsdag 14 oktober 2010

Målarverkstad

Idag har det varit målarverkstad i Liljedalen. Atlas målade fint på sitt papper tills mamman fick för sig att göra fotavtryck med Sirius, bad idea... Atlas tittade storögt, tog av sig ena strumpan och försökte sig sedan själv på att få dit färgen under foten. Som tur va hann mamman rädda sitiautionen innan köksgolvet fick små söta gröna fotavtryck. Mamman höll stenhårt i den kladdiga foten och hjälpte till att måla dit lite kompletterande färg och såg till att fotavtrycken hamnade på ett papper istället. Slutet gott, allting gott. Nu har vi två små fina konstverk med några minifötter och några småfötter.

Atlas hjälper Sirius att torka färg från fötterna.Lille Sirius har börjar förstå det här med att förflytta sig. Det går väldigt sakta men på något sätt kommer han någon meter om rätt motivation finns. I detta fallet var motivationen en skåpsdörr som öppnades och stängdes ungefär 100 gånger.

PS: Vi välkomnar Niklas som en av våra "följare"! Vi vet att det finns fler av våra trogna bloggläsare som har Google-konto men inte så många som klickat i att de följer vår blogg. Mamman följer nyfiket statistiken och kan se vilka webbläsare ni har, vilka länder ni läser ifrån och lite annat onödigt vetande.

2 kommentarer:

Farmor Eva sa...

Vad roligt ni har om dagarna. Va glad så länge som Sirius tar sig fram i snigelfart snart blir det full rulle på båda.
Kram Eva

♥ Eva Linnea ♥ sa...

Kul i stugan hela dagarna! Får man se alstrena? Kram mamma/mormor