tisdag 6 oktober 2009

Höstmys

Nu är det höst på riktigt. Frostnätterna och dagar då man behöver vantar blir fler och fler. Det är roligt att titta på alla löv som flyger men jobbigt att gå i stövlar tycker Atlas.

Nu är det höst i Liljedalen!

Hösten är mysets årstid så nu har vi fixat en myshörna under trappen. Redan när vi flyttade in i vårat hus pratade vi om att göra en mysig plats under trappan till vårat/våra barn. Att göra en myshörna till en bebis tyckte vi va lite överambitiöst (stavas det så?) men nu är vår Atlas inte så mycket bebis längre. Han tycker jättemycket om att sitta och titta i sina böcker. Redan innan myshörnan inreddes brukade han och Gazza sitta där och läsa böcker, pilla på Gazzas leksstrumpa, ha lite dragkamp och allmänt mysa tillsammans. Nu är myshörnan snart färdig och ännu populärare än innan. Både Atlas och alla djur älskar madrassen som mamman sytt ett överdrag till. Hängmattan till gosedjuren, LED-slingan, sjärnhimlem och kudden är det inte så många av dem som uttryckt sin uppskattning för ännu men det kommer nog... Det som saknas nu är fler innerkuddar 50x50cm (fodral är sydda) och ett lämpligt, lite genomskinligt enfärgat tyg till drapperi.

Böcker är spännande!

Gonattsaga med alla nödvändiga tillbehör; pappa, napp och Gazza.

Två av LED-slingebitarna och stjärnhimlen.

Gosedjursförvaring.


Den än så länge ensamma kudden, liksom madrassen är försedd med öglor så det går att hänga upp dem på väggen när det ska damsugas.

3 kommentarer:

♥ Eva Linnea ♥ sa...

Härliga bilder! Mysig hörna ni har foxat. Jag hör av mig när jag kommer hem. Här är allt bara bra.
Kram kram från mamma

Lotta Wretman sa...

Vilken mysig hörna ni har gjort,
jag förstår att den är omtyckt.
Visst är hösten härlig.
Kram Lotta

Farmor Eva sa...

vad mysigt Atlas har fått. Han ser så stor ut när han sitter med boken och läser.
Kram Eva