måndag 31 augusti 2009

Halmstad

I helgen har mamman och pappan varit i Halmstad, bott på hotell, umgåtts med vännerna Katja och Henrik, ätit god mat och druckit god dricka. Helgen började med en promenad och baguettpicknick på ett blåsigt Tylösand. Sen åkte vi in till Halmstad, gick på stan en stund och satte oss på en utebar och drack öl, cola och alkoholfri drink. Efter inchekning och inspektion av rummen på hotellet gav vi oss ut och letade resturang. Valet föll på Lilla Helfwetet, en jätte häftig resturang som ligger i någon sorts gammal turbinhall med en gigantisk travers i taket och 8 meter i takhöjd. Djävligt god mat, bra service och super sällskap så kvällen kunde inte bli bättre! Kvällen avslutades med kvällsfika i hotellets "vardagsrum" och godisätning på mamman och pappans rum. Söndagen började med sovmorgon och hotellfrukost innan vi åkte till Arorfortet!
Efter en MYCKET lyckad helg tillsammans med våra underbara vänner Katja och Henrik åkte vi hem till Atlas, hundarna och Agust som passat huset tillsammans med farmor Eva och farbror Rickard. De hade förutom fönsterputsning och damsugning hunnit med en shoppingtur på stan och fotbollstittning på våra svindyra fotbollskanaler. Vad hade vi gjort utan er? Som tur är tror vi att både farmor, farbror och framför allt Atlas tycker att mamman och pappan kan åka bort nån mer gång :)


Mamman och pappan på Tylösand.

Katja och Henrik.


Sol, goda vänner och god dricka, underbart!

Bilden är lånad från Lilla Helfwetet eftersom vi glömde ta kort själva.Sånna här skyltar satt utanför varje "cell", även omklädningsrummen och toaletten.


Pappa Daniel gjorde en stark insats i "Hajviken".

Henrik och pappan i "Djungelrummet".

Henrik, Katja och Daniel.

4 kommentarer:

♥ Eva Linnea ♥ sa...

Oh, va´ härligt kul ni verkar ha haft! Och gott också!!
Kram mamma/mormor Eva

Lotta Wretman sa...

Vilken kanonhelg ni har haft.
Det såg väldigt roligt ut där ni hade varit i dom olika cellerna
och tävlat.
Atlas hade det nog skönt hemma med
farmor och farbror.

Kram Lotta

Bodil sa...

Kul att ni hade en underbar helg här i Halmstad. Lilla Helfvetet är en riktigt populär restaurang och visst är lokalen häftig.
Nu har jag nog fått svar på en fråga. Tyckte jag kände igen er på ett foto i vår lokala tidning Hallandsposten. Där ni besöer Najaden. Har klippt ut detta och skickat till Eva Linnea för en förfrågan om hon känner igen er. Men nu förstår jag att jag hade rätt i mina aningar.
Kram Bodil

Katja sa...

Tack för en super helg!!! Vi ställer gärna upp om Atlas vill att ni ska åka bort nån mer gång... Sen att vi/ni till på köpet blev lokalkändisar, va ju bara plus i kanten, haha....
Synd att dina bikinisar var spårlöst borta ikväll....får ta simning snart igen, var verkligen mysigt där ikväll....
Kramar