tisdag 18 augusti 2009

Fullt ös som vanligt

Veckan började med föräldragrupp på BVC. Atlas och mamma cyklade dit och pappa körde direkt från jobbet. Cykelhjälmen är inte Atlas favorit men så fort cykeln börjar röra sig och det finns saker som svichar förbi att titta på glömmer han av att försöka dra av den. BVC-tanten bjöd på en liten föreläsning om barnsäkerhet. Inga direkta nyheter, Atlas har redan visat vart vi behöver bättra på säkerheten. Hans favorit är sladdar. Inte trodde vi att vi hade så jäkla många sladdar som går att pilla, dra och bita i!

Kvällen fortsatte med agilitykurs för mamman och Gazza medan pappa och Atlas hade killkväll hemma (Chio fick vara med trots fel kön).

Idag är det föräldra/barn-träff på Evedal och på torsdag ska Atlas vara hos morkussan Johanna medan mamma är på sjukhuset och kollar varför hon inte hör ordentligt. På kvällen ska mamma, Gazza och Atlas på agilitykurs. Pappan jobbar i malmö den dagen så hoppet står till någon annan snäll förälder som kan underhålla Atlas medan mamma tränar med Gazza. Det brukar funka, det brukar inte vara något problem att få någon att ta hand om en snäll liten Atlas.

Här kommer en film från Öland för några veckor sen. Detta är Atlas nya favorit, han kan göra själv men det är roligare om någon annan gör och han bara låter :)

1 kommentar:

♥ Eva Linnea ♥ sa...

Ja, ni ligger inte på latsidan märker jag! Här är det ganska lugnt, iaf än så länge. Lite målar-arbete och annat pysse förstås. Plugga yoga ska jag också hinna med.
Det är höst nu!! BURRRRR!!!
Kram mamma/mormor Eva Linnea