torsdag 25 juni 2009

Varmt som vid medelhavet

Vet inte om hela Sverige har samma väder men här i Växjö kan man tro att man är i Grekland eller nått annat exotiskt land. Igår gick mamman, Atlas och vovvarna en promenad runt Växjösjön och som tur va blåste det en del så de inte kokade bort. Trädgårdens alla träd, buskar och plantor växer så det knakar och behöver snart lite hjälp med vatten för att inte torka bort. MASSOR med smultron har vi och lavendeln och pionerna blommar. Nu väntar vi bara på hallonen, plommonen, att jordgubbarna ska bli röda och att rabarberna ska ta sig bättre.


I helgen åker pappan till Göteborg på hårdrocksfestival (Metal Town) vilket mamman skulle betala för att slippa så det blir en lugn hemmahelg för henne och Atlas. Kanske blir det en och annan betongskapelse... Vill du se några alster har hon en egen blogg där hennes små projekt finns på bild.

Atlas tycker Chio ska komma ut och leka.

2 kommentarer:

♥Häxor & Änglar♥ sa...

Lilla Chio har slocknat under diskbänken ser jag. Stackars Atlas, ingen orkar leka med honom. JA, nog är det som i Gerkland alltid!
Kram mamma/mormor

Farmor Eva sa...

Fina saker du gjort Linnea. Hoppas Atlas och du får en bra helg trots att inte pappa är hemma. Ni får svalka er lite i badbaljan kanske.
Ha det så bra och akta så ni inte bränner er i solen.
Kram från farmor Eva