måndag 8 juni 2009

Rakt in i vardagen som familjen Edmark

I lördags blev mamman och pappan herr och fru Edmark. I fredags var det riktigt SKITVÄDER på Öland. Molnigt, regnigt, iskalla vindar och allmänt inte kul att vara utomhus. Vår tandemcykeltur från kyrkan var alltså i fara. När vi vaknade på lördagen sken solen och himlen va blå! Allt gick som planerat (vad vi vet) och vi tror att alla gästerna åkte hem mätta, nöjda, glada och trötta. Av naturliga skäl tog vi inte några kort så på vår kamera finns inte en enda bröllopsbild. Ni får hålla tillgodo med en bild som var med i ett bildspel från toastmastern Mathias och hans fästmö Frida. Fler bilder kommer så fort de anländer till datorn! Dagen blev så mysig som vi tänkt oss och vi ser fram emot att titta på alla bilder och eventuella filmer. Det va så proppfullt med intryck hela dagen så det är tur att det finns kameror och duktiga fotografer som förevigade vår dag så den kan upplevas flera gånger om!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Det var min själ en vacker dag på alla sätt och viss, väder, brudpar, vigsel, fest och mat. Strålande arrangemang!
Hälsar
Atlas' morfar

Farmor Eva sa...

Tack fam. Edmark för ett härligt bröllop. Allt gick enligt planerna.
Bra bild förresten.
Vi syns på lördag.
Kram från mamma, svärmor, farmor.

Kim sa...

Ni är så fina och stort grattis till er som nu är man och fru! Hoppas att er dag blev så lyckad som ni hade tänkt er. Kram

♥Häxor & Änglar♥ sa...

Nu vill vi ser fler bilder! Stort TACK för en härlig helg med allt vad det innebar. Nu vilar jag upp mig i två dagar innan jobb igen. I dag har jag fått massage.
Kram mormor/mamma/svärmor Eva Linnea