måndag 15 augusti 2011

Minitrip till Borås

För ett tag sen var vi i Borås. Vi hälsade på fotbollsfamiljen och skulle ha gått på Borås Zoo. Nu visade inte Borås upp sitt finaste väder så vi hittade ett jätteroligt teknik/NO/matematik/miljö-museum för barn istället. Det heter Navet och rekommenderas om man är i Borås en regnig dag. Våra barn är kanske lite yngre än den huvudsakliga målgruppen men de hittade många saker att pilla på, undersöka och testa.

IMG_9179Atlas kör buss.

IMG_9176Sirius åker buss

IMG_9183IMG_9186Mecanoavdelningen var spännande.IMG_9187IMG_9208En gammeldags handelsbod med massor, massor med olika varor hade byggts upp.IMG_9209Sirius hittade en annan familjs varukorg att lägga sina frukter i. Hoppas att han inte börjar tillämpa det shoppingsystemet på ICA.IMG_9202Vågen, modell stor.IMG_6998Delar av fotbollsfamiljen.

IMG_7034  IMG_6999Sirius gör vågen. IMG_7009 IMG_7010 IMG_7015Atlas roade sig med leken “hej, hej”. Några genomblöta förbipasserande Boråsbor blev för några sekunder lite gladare :) IMG_7017  Atlas tittar på Shrek i 3DIMG_7021 IMG_7026Mamman och pappan testade också.

4 kommentarer:

Farmor Eva sa...

Vilken bra upplevelsedag ni hade. Det passar väl bra för teknikgrabbar, eller hur?
Kram Eva

DanieLinneAtlaSirius sa...

Mamman känner sig inte så grabbig men älskar precis som sin man och sina barn att prova, testa, pilla, undersöka och lära oss saker. Kanske hon är lite grabbig...eller så tycker hon helt enkelt om att prova, testa, pilla och undersöka saker.

Farmor Eva sa...

Mamman sköter ju tekniken med kameran, men det syns ju inte på bild, och det är nog så tekniskt att få så fina bilder.
Kram Eva

Karolina sa...

Hej! Det var säkert via facebook du hittade mig, jag är ju inte så hemlig :) Hur är det med er? Hur har det gått med inskolningen (jag har lite dåligt samvete, jag hade tänkt ringa och fråga om jag skulle hjälpt er men fick fly hemmet istället, här är verkligen KAOS!...och snart river de hela köket för mig också...PUST!)På måndag är det allvar för Oliver (eller egentligen på tisdag men på måndag kommer vår inskolningspedagog och hälsar på), spännande och läskigt på samma gång!

Kram