fredag 6 maj 2011

Bröllopsresa 2 år senare

I sommar ska mamman och pappan åka på bröllopsresa, 2 år efter sitt bröllop. Nu när barnen inte är bebisar längre och tycker det är okej att vara bortlämnade tyckte vi det var dags. Det blir en trip till Italien med 3 stopp. Milano, Venedig och en lyxresort på Sicilien (Taormina) kommer att få besök av mamman och pappan i juli. Tyvärr är det inte fotbollssäsong men pappan ser fram emot att gå en runda på San Siro i Milano ändå. Mamman ser fram emot alla fina fotomotiv och solen men är nervös för all torkad skinka som verkar finnas i var och varannan rätt.San Siro arena


TaorminaLa Plage ResortVenedig

3 kommentarer:

Kim Amsterdam sa...

Ja det går inte fort med resande-planeringen, Venedig är coolt dock :o) San Siro är ett måste för både brud och brudgum!

♥ E L ♥ sa...

Det ska bli kul, spännande, trevligt, utmanande och härligt att få passa barnen en vecka! Det ska bli kul att passa hundarna också, men inte på samma sätt.
Kram från mamma/mormor/svärmor

DanieLinneAtlaSirius sa...

Tycker du att vi e sega med att bestämma oss Kim? Jag skyller allt på min älskade man som inte tar några förhastade beslut innan många olika möjligheter utvärderats :)
Hälsningar Linnea