onsdag 16 mars 2011

Den där kameran...

....får inte vara med och leka så mycket längre. Det beror inte på att den slåss och bits utan på att det skett ett regeringsskifte i Liljedalen. Den nya regeringen gör andra prioriteringar än den förra och då glöms kameran bort. Mamman har haft som princip att alltid ha en eller flera bilder med i varje inlägg men ska den principen fortsätta att följas kommer det bli vääääääldigt få inlägg. Det blir då en väääääldigt tråkig blogg. Mamman har funderat fram och tillbaka och kommit fram till att det är bättre med ett bildlöst inlägg än inget alls. Eller vad tycker ni?

För övrigt har omställningen efter regeringsskiftet gått bra. Barnen är lite mer "pappiga" numera men oftast går det bra att få hjälp av mamman när hon kommer hem också. Det redan inarbetade veckoschemat följs så att den älskade "Sången" inte missas. Igår var mamman och Atlas i simhallen och åkte vattenrutchkana med kompis Elvira och Hannes med pappan Kalle. Idag var pappan, Atlas och Sirius i Strandbjörksparken med samma kompisar.

Livet i Liljedalen fortsätter att leka (utan kameran i fickan).

2 kommentarer:

Farmor Eva sa...

Det va roligt att läsa lite om er igen. Men det hade varit extra roligt om Daniel kommer ihåg att ta någon bild, när han och killarna är ute på turne.
Kram Eva

♥ E L ♥ sa...

Bilder, bilder, vi vill ha bilder på prinsarna, prinsessorna & co!!
Morgonbilder? Kvällsbilder? När kamerans "chaufför" är hemma kanske kan vara ett förslag? Helgerna, inte att förglömma!
Kram till er alla i Liljedalen
Vi ses snart!