fredag 3 september 2010

Atlas och hans projekt

Sedan några veckor har den riktiga vardagen infunnit sig i Liljedalen. Inte fuskvardagen med två föräldrar hemma. En förälder hemma med två barn betyder ibland att något barn inte är under uppsikt. "Me like" tycker Atlas som är inne i en mycket kreativ "projektperiod". Alla tillfällen att organisera upp saker och ting som man själv vill tas och ger mamman fler gråa hår än hon redan har. Igår när lillebror skulle saneras och bytas på startades projekt "mata hundarna". Varför bara ställa ner matskålarna när man kan hälla båda hundskålarnas uppblötta torrfoder i en nysdiskad gratängform och sen stå och slänga in de kladdiga kulorna till en glad Chio.
Härom veckan lyckades han klättra upp och gluffsa i sig Sirius gröt som stog på avsvalning samt smörja in sig med solskyddskräm medan mamman och Sirius var i badrummet. Anton i Lönneberga hade kallat dessa projekt för hyss men vi väljer att kalla det projekt.

Busted!!

1 kommentar:

Farmor Eva sa...

Jag kan inte låta bli att dra på smilbanden lite. Han är så lik Daniel till sättet när han var liten. Ständigt på upptäcksfärd, och klurar ut saker och ting.
Kram Eva.