söndag 21 februari 2010

OS och snöskottning och kärlek

Nu är snötäcket/berget som täcker hela framsidan av huset en bra bit över stakethöjden. Pappan kämpar på med snöskottningen och mamman tycker han är duktig. Hon skulle helt ärligt vilja hjälpa till men det är en fysisk omöjlighet när hon numera inte ens får på sig mammabyxorna. Varje dag blir en kompromis mellan att kunna andas och se anständig ut. Oftast väljer hon att kunna andas... De numera dagliga migränanfallen tyder på att mammans kropp är lite sliten. Pappan försöker skojja till det och säga att hon bara är lite klen och att det ska bli skönt när bebisen är född för det här börjar bli lite jobbigt...

Han har i alla fall alla OS-medaljer att glädja sig åt! Denna vintern kommer vi att minnas som VINTER! MASSOR med snö och MASSOR (nästan i alla fall) av OS-medaljer!

Idag har mamman och pappan varit ett par i 6 år. En fin bukett står på bordet och mamman är glad igen efter det uteblivna Alla-hjärtans-dag-uppvaktandet...

2 kommentarer:

Farmor Eva sa...

Grattis till de 6 åren.
Stackars Linnea som känner sig tjock och sliten. Det blir nog snart bättre.
Glöm inte heller bort den stackars pappan som har mycket att stå i, både med snön och allt annat som måste göras i en "väntande barnfamilj".
Kram från farmor Eva

Kim sa...

Gary, för sjutton...du kan ju inte glömma alla hjärtans dag. Denna kapitalismens högborg och den amerikanska kommersiella höjdpunkten för året!