måndag 18 januari 2010

IKEA blir aldrig billigt.

I fredags åkte hela familjen till IKEA och handlade. Atlas gillade alla saker att pilla på och köttbullarna i resturangen. Det som behövdes va två bokhyllor, en spjälsäng med tillbehör och diverse andra bebis- och barnprylar. Tyvärr blir det sällan billigt att gå igenom kassan och göra rätt för sig på detta varuhus, det är synd...

De senaste veckorna har vårat hus piffats lite här och där, snart ser det inte ut som vi precis flyttat in längre (i april har vi bott här i 2 år...). Nästan alla rum i vårat hus har fått någon ny möbel eller sak de senaste veckorna. Sovrummen har fått nya sängar (både de vuxnas och Atlas), Atlas rum fick även fler plastbackar och en nattlampa. Badrummet nere har fått en ny pall att ställa små människor på när de ska saneras. Köket har fått ett fint stänkskydd i ett fönster och en magnetisk knivlist, hallen ska få en gravidvänlig sittbänk och vardagsrummet där uppe har fått bokhyllor. Behöver vi säga att det står 0 på kontot nu?

Snön ligger fortfarande kvar och idag har det hittills snöat någon centimeter till. Mamman tittar avundsjukt på alla i den stora pulkabacken. Tror ni snön ligger kvar i slutet på mars när hon är smal igen? Atlas tittar nyfiket på alla tjoande barn men är helt nöjd med att ligga i vagnen och slappa.
Det är mysigt att åka vagn när man är trött.

2 kommentarer:

♥ Eva Linnea ♥ sa...

Bilder, vi vill se bilder, massor med bilder! I morr´n blir det IKEA för min del. Vi får se vad mitt konto står på efter den turen.
Kram till er alla!

Kim sa...

Vad är det som är dyrt på IKEA, jag förstår inte riktigt?