måndag 30 november 2009

Vi har inte försvunnit!

Nu är det en månad sen senaste inlägget och flera oroliga bloggläsare har hört av sig och frågat hur vi mår. Det hela kan sammanfattas med att de flesta i familjen mår bra för det mesta. Mamman är numera ofrivillig hemmafru efter att ha fått inse att det inte gick att jobba. Foglossning, smärtor i magmuskelfäste och migrän som främst yttrar sig i flimmerseende och synbortfall går inte att jobba med som förskollärare... Tyvärr är dessa saker något som antagligen kommer att vara kvar tills lillasyster/lillebror vill komma ut och det begränsar familjens aktiviteter väldigt. Hennes och bebisens hälsa kontrolleras noga så ingen behöver oroa sig.

Förutom mammans "små" krämpor mår vi finfint! Atlas fyllde 1 år i helgen och höll kalas. Många paket blev det och Atlas mådde prima av all uppmärksamhet. Veckan fortsätter med kalas imorrn med Katja och Henrik och sedan mormor Eva som kommer på torsdag och stannar över helgen.

Dagen började med paketöppning i sängen; böcker!
Den omtyckta gungbjörnen kom i ett paket från sysslingarna Sjösten.

3 kommentarer:

Lotta W sa...

Vad skönt att höra att dom flesta av er mår bra.
Du får ta det lugnt Linnea.
Atlas verkade vara nöjd över sin
present. Vi ses väl på Öland i
jul.

Kramar Lotta

Farmor Eva sa...

Han ser nöjd ut den lille ettåringen när han sitter på sin fina " gungbjörn".
Krya på er hela familjen och en stor kram. Eva

♥ Eva Linnea ♥ sa...

Kul med bilder igen! Jag har saknat dina inlägg och bilderna förstås. Vi ses snart. Drt ska bli så härligt att få tillbringa några dagar tillsammans med er igen.
Kram mamma/mormor Eva