tisdag 3 mars 2009

Pappa Daniel 27 år!

Idag fyller pappan 27 år! Han firade med att åka med morgontåget till Malmö för att jobba... Atlas och mamman började dagen med att åka till Vederslöv på lönesamtal. Efter det fortsatte de till BVC där Atlas vägdes, mättes och fick sina 3-månaderssprutorna. Atlas skrek som en stucken gris stackarn så det va tur att inte hans blödiga pappa va med (detta va första besöket han inte va med på, undra varför...). Efter BVC åkte de hem, åt och packade om skötväskan för att möta upp Katja i stan och ett besök hos skräddaren. Atlas va inte alls imponerad av mammas brudklänning så utan Katja hade vi inte klarat oss! Hur klarar man sig utan vänner egentligen...
Som tur va kom pappan hem "vanlig" tid för att få grattiskramar och pussar av oss här hemma. Nu återtår bara nattning av bebis och nana kudden för ett trött familj. Imorrn kommer grannarna och äter tårta och Atlas MÅSTE bada.

Tyvärr är kamerabatterierna på laddning så några bilder har det inte blivit...

2 kommentarer:

Eva Linnea/Häxor o Änglar sa...

Jag vill se presenterna!
Kram mamma

Farmor Eva sa...

Stackars,stackars Atlas som blev så ledsen, men det är ju ett måste med sprutor. Hoppas att han blev gladare av att pussa och gratta sin pappa. Kram från farmor.