fredag 27 februari 2009

Äntligen fredag!

Veckan har gått fort och mycket har vi gjort. I måndags var det första träffen med föräldragruppen. Vi gick dit hela familjen och Atlas tittade sig facinerat omkring på de andra barnen. Atlas är näst äldst i gruppen och nog ska vi hitta nån kul kompis :)

I tisdags va pappa Daniel i Malmö så Mollgan va här på snabbvisit. I onsdags storhandlade pappan och mamma och Atlas va ute i regnet. I går stog inget speciellt på schemat, vi "bara" va hemma o mös. Ikväll laddar vi inför 5 dagar fullt ös. Lördag=80-årskalas i Muggetorp, Söndag=Atlas Välkomstfest här hemma för vänner, Måndag=födelsedagskalas hos Lucas, Tisdag=Daniel till Malmö över dagen, Linnea och Atlas ska på lönesamtal i Tävelsås, BVC på teleborg ovh sömerskan inne i stan.
Pappan visarAtlas hur man trollar bort chip


Atlas o mamma

4 kommentarer:

farmor Eva sa...

Atlas liknar en stor karl när han sitter med mamma i soffan och surfar med mamma. Det ska läras i tid. Vi syns imorgon .
Kram från farmor

CinderELLA sa...

Va´ stor han har blivit! Det ser så "kaxigt" ut när han sitter alldeles själv. Full rulle märker jag. Ha det så kul och trevligt, pusta ut ibland och ANDAS! Kram från en blivande yogalärare som ska lära sig och andra att andas.
/mamma

Katja sa...

Åhhh...så tråkit det e att ligga här o va sjuk... Hoppas att ni får en skojig fest idag, så synd att vi missar den : (

Hörs snart! kram

Lotta sa...

Daniel !
Det är för tidigt att locka med chips. Det kommer lite senare.

Lotta